понедељак, 11. јануар 2021.

Međunarodni sud za pravdu u Bruxellesu utvrdio je da je optuženik papa Francis Bergoglio kriv za silovanje, mučenje, ubojstvo i trgovinu djecom. uhićen je, ali ga od privođenja spašava privatno osiguranje!

 

20. srpnja 2014. Međunarodni sud za pravdu u Bruxellesu utvrdio je da je optuženik papa Francis Bergoglio kriv za silovanje, mučenje, ubojstvo i trgovinu djecom. 21.lipnja 2018. uhićen je, ali ga od privođenja spašava privatno osiguranje!


Isto tako, Međunarodni sud za zločine crkve  ITCCS utvrdio je da su za ista dijela krivi katolički isusovački vrhovni general Adolf Pachon (crni papa) i nadbiskup Canterburya Justin Welby!

21.lipnja 2018. ITCCS-ovi izvršitelji (šerifi), uhitili su papa Franju, nakon što su mu pokazali uhidbeni nalog. No, njegovo privođenje pravdi omeli su papini privatni tjelohranitelji koji nisu bili najavljeni u protokolu. Nakon sukoba Bergoglio je oslobođen, četvorica ITCCS-ovih izvršitelja – šerifa pretučeni su i uhićeni od strane vatikanskih agenata i ženevske policije.
Još u travnju 2018. godine, spominjalo da će 21.06.2018. biti žrtva djeteta u Ženevi (deveti krug) i da će vatikanska ekipa na čelu sa Bergogliom biti tamo – dakle, već se neko vrijeme znalo da će se to dogoditi i tako je tamo poslana ekipa da po nalogu Međunarodnog suda za zločine crkve, ITCCS-a, uhiti Francisa Bergoglia alias papa Franju. http://beforeitsnews.com/celebrities/2018/05/pope-francis-to-be-arrested-for-child-trafficking-homicide-2475400.html
Ovo je članak od 30.05.2018. gdje se spominje da će Bergoglio biti uhićen 21.06.2018.

Nakon što su u Španjolskoj otkriveni brojni posmrtni ostaci male djece u raznim crkvama i njihovim dječjim institucijama, španjolski premijer je također obećao da će uhititi „svetog oca“ čim dođe u Španjolsku. U ovom članku su i neki stariji detalji od ranijih takvih žrtvovanja djece iz 1970, 2009, 2010 i 2014 godine. http://beforeitsnews.com/celebrities/2018/06/pope-francis-avoids-arrest-as-child-sacrifice-cancelled-2475412.html


Još jedan članak iste autorice, Judy Byington o tijeku događaja u Ženevi. Više od 68 svjedoka je na suđenju pričalo o tome što se događalo sa žrtvovanom djecom. http://beforeitsnews.com/celebrities/2018/05/vatican-pedophile-ring-child-trafficking-mass-graves-and-missing-children-2475394.html
Žrtvovana kanadska djeca za sotonske obrede
Dvadeset čileanskih svećenika koji su javno bili u vezi s tim istim pedofilnim lancem, ubijeni su u avionskoj nesreći odmah nakon sastanka s papom Franjom. Tako Vatikan sakriva dokaze, ubijajući i svoje svećenike koji o tome progovore.


20. srpnja 2014. Međunarodni sud za pravdu u Bruxellesu utvrdio je optuženike Papu Francisa Bergoglija, katoličkog isusovačkog vrhovnog generala Adolfa Pachona i nadbiskupa Canterburya Justina Welbya krivim za silovanje, mučenje, ubojstvo i trgovinu djecom. Jezuitski general Adolfo Pachon (crni papa) je abdicirao, zajedno sa prethodnim papom Ratzingerom (Benedikt 16). Tako se oni izvlače ostavkama, umjesto da se cijela ta kriminalna organizacija u Vatikanu raspusti i pohapsi.
Dvije adolescentice su rekle da ih je papa Franjo silovao dok su sudjelovali u prinošenju žrtava djece tijekom proljeća 2009. i 2010. u seoskom dijelu Nizozemske i Belgije. Prema bivšem radniku kurije u Rimu, silovanja i ubojstva djece su se odvijala i na dvorcu Carnarvon u Walesu i na neobjavljenom francuskom dvorcu.
Kevin Annet je u Kanadi pronašao dokaze za više od 50.000 ubijene i nestale djece od strane crkve. Bilo je sedam očevidaca za ubojstva djece u kanadskim rezidencijalnim školama ili otmice od strane kraljice Elizabete desetero djece iz Kamloops škole u British Columbia. Svi su ubijeni, ili su umrli od tajanstvenih uzroka neposredno prije svjedočenja pred ITCCS sudom.
Kevin Annett, je zatočen, držan u zatvoru, a zatim deportiran – bez ikakve optužbe. Od tada je preživio i dva pokušaja atentata na njegov život.
Postavlja se pitanje:
Zašto Hrvatska ima ugovore na više stotina milijuna kuna sa takvom kriminalnom organizacijom?
Zašto porezni obveznici Hrvatske financiraju takvu zločinačku organizaciju?
Zašto su hrvatski političari potpisali takav ugovor s onima koji žrtvuju djecu, jedu njihovo meso i piju njihovu krv?
Zašto apsolutno svi hrvatski državni mediji šute o ovim stvarima?
Odgovor je samo jedan. Hrvatski političari, na vlasti i pri vlasti, HDZ, SDP i njihov glavni tarbant HNS, dio su te zločinačke korporativne organizacije! A da su fašisti na vlasti i pri vlasti, dokaz je da ni jedan glavni medij u Hrvatskoj ne smije prenijeti ovu udarnu svijetsku vijest!
;wmode=transparent" style="border-style: initial; border-width: 0px; max-width: 100%;" type="t


Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. ‘Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice’
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Нема коментара:

Постави коментар