петак, 15. јануар 2021.

ХААРП – НАПРЕДНА ТЕСЛИНА ТЕХНОЛОГИЈА

„Наука је само перверзија уколико нема ултимативни циљ да допринесе добробити човечанства.“ – Никола Тесла 1919.

Земља је данас нестабилнија него пре и љуља се више него што је то уобичајено. Док се атмосфера убрзава, Земља успорава. Земљино језгро постаје све вруће, а магнетски север се мења. Сунце је све активније и старије него што смо то до сада мислили. Све је више непредвидивог, док људи желе да иду до крајњих граница.

ХААРП – НАПРЕДНА ТЕСЛИНА ТЕХНОЛОГИЈА

Страшно је то што ни аутори овог пројекта не знају какве ће последице произвести овај екперимент…

Познати астроном и астрофизичар Carl Sagan је рекао: Створили смо цивилизацију, чији најважнији темељи и основе у потпуности зависе од науке и технологије. Уређена је тако да готово нико не разуме науку или технологију. Можда неко време и можемо наставити овако, али пре или касније, ова есплозивна мешавина незнања и моћи обиће нам се о главу.
Јоносфера личи на широки мехурић од сапунице. То је опна – електрично набијен природан штит око Земље, који штити живот на Земљи од смртоносног зрачења.
Атмосфера нам је потребна за наш опстанак. Никако је не бисмо смели уништити. Без јоносфере сви ми би били испржени. Сва жива бића.

Године 1912., визионар и геније Никола Тесла је открио начин како потчинити небо, тако што је усијао атмосферу. Пронашао је наизменичну струју, радио технологију, високих фреквенција и слободну енергију. Експериментисао је са високим и ниским фреквенцијама, као и електромагнетним таласима. Замишљао је да промени време и да направи штит око Земље који би нас штитио од пројектила. Такође је тврдио да поседује знање како да расцепи Земљу на два дела.

Године 1985. Bernard Eastlund је поднео захтев за патенте, с којима би неке од ових идеја могао учинити стварним. Многи верују да су ти патенти постали темељ за ХААРП – Програм активног ауроралног истаживања високе фреквенције. Године 1994., компанији ARCO поверено је да пронађе начин како да искористе поља плина на северу Аљаске која нису могли да продају.

Да добијете представу о коликој се количини плина ради довољно је рећи да га је било толико да би се целе САД могле обезбедити на годину дана. Физичар Bernard Eastlund  је направио сам основе и идеје за војну и цивилну употребу, помоћу којих би се плин претварао у електричну енергију коришћењем великих антена.

ШТА ЈЕ ХААРП?

ХААРП је велика антена која одашиље радиофреквенцијску енергију у виши слој атмосфере, умањено опонашајући оно што Сунце иначе ради. То чинимо зато јер кад имате радио сметње у јоносфери, онда не можете комуницирати са сателитима.
ХААРП је одобрен одлуком Конгреса САД 1990. године. Па је тако Конгрес наредио Министарству одбране да истражи потенцијале зоне поларне светлости на северној хемисфери, како би побољшали комуникацију, навигацију и надзор. Последњих седам година ваздухопловство и морнарица САД почели су заједнички да управљају ХААРП-ом. Намена програма који садрже ти патенти је: уништавање пројектила, контрола и ометање комуникација, модификација времена, као и могућности помицања дела више атмосфере даље у свемир, како би се могла променити и скренути путања лета пројектила.

Када се одашиљу радио фреквенције према јоносфери оне погађају молекуле унутар атмосфере, чинећи да се субатомске честице брже крећу, приликом тога се температура повећа, може достигнути и 1600 степени, што је уначе и уобичајено деловање Сунца на те честице у вишој атмосфери.

Земљина јоносфера садржи огромну количину енергије. Тренутно се догађа 8.000 олуја у сваком тренутку на Земљи. Милиони ампера струје ударају Земљу у облику муња. ХААРП може подстаћи те ефекте.

На следећем видео снимку (који је један од многих – али најбоље објашњава ову високу технологију) можете чути мишљења и објашњења пројекта која износе физичар Bernard Eastlund, Rich Garcia – особа задужена за односе с јавношћу пројекта ХААРП,  John Hecksecher – вођа ХААРП пројекта, научник и истраживач Dr. Patrick Flanagan…

Многе информације добијамо данас путем разних средстава информисања. Неке су тачне, неке нису са одређеном намером. Интересантно је међутим, да је већина – јако важних за неке који су их пласирали, са пажљиво одабраним речима и у одређеном добро осмишљеном облику – представљена јавности да би се, онај ко разуме о чему се ради, извргао подсмеху као „теоретичар завере“.

А планови оних који „владају планетом“ су „себични“  и толико монструозни да се оном ко има мало мозга и зна да га употреби буквално леди крв у жилама. Овим текстом ризикујем да ме прогласе за присталицу оних малобројних који имају мозак…но, ако га не користим на било који начин (вежбам) онда ми и не треба, јел` тако – тако је!

Природно је да човек не воли тајну. Тајну у свом животу, а посебно о нечему од чега зависи његов нормалан, свакодневни живот. Посебно су нам, природно одбојне вести о тајним друштвима, ритуалима, разним заклетвама и плановима о уништавању народа у свету. То се једноставно не слаже са нашом културом, вером и традицијом. Знам да не морам да објасним али хоћу: у нашој, србској традицији, вери православној Светосавској и култури – није пристојно и морално радити другом о глави, правити оружје у сврху уништења човека, и што је најгоре употребити га, јер смо још током одрастања у породици стекли тотално супротне особине у култури, вери, стварном животу: љубав према ближњем, доброчинство, мирољубивост, моралност… па природни односи у породици према детету, мајци, оцу, сестри и брату, родбини, пријатељима… све оно што се не може купити новцем, уствари… садржаји које стичемо животним путем обликујући се у личности, уметност сваке врсте у сврху добра и лепоте, а не зла и свих ружних, већ (на жалост) познатих ствари.

Монструозност оних који спроводе разне планове уништења планете је тиме нама одмах при првој информацији одбојна и незамислива, односно – ми у то тешко можемо поверовати… Оно што је чињеница је да се живот у свету претворио у новац и да су праве вредности скрајнуте у страну са тенденцијом коначног брисања из свести људи, а у први план постављена илузија о слободи избора како ћемо живети… Те слободе су углавном уперене против здравља нације, односно традиције, вере, породице као основа опстанка нашег народа на пример, културе и на крају свега онога што производи осећања у човека: љубав, бригу за другим, доброта…

И та осећања постоје у земљи Србији, и поред тога што је систематски уништена привреда па су милиони људи остали на улици, без основних средстава за живот, а сада је преко пола милиона људи испод границе сиромаштва, незапослених преко 750.000, док према евиденцији НСЗ, око 25.000 младих између 15 и 30 година чека на посао, ту су и они са завршеним факултетом. Свако се о својој породици брине како уме и зна… има и оних који се предају, чак реше на самоубиство, има и оних којима се то одразило на здравље, све је више таквих… Пораз једног друштва је када се скоро 10 % малишана старости до 13 година и око 8% млађих од 18 година према неким анализама које су објављене још пре четири године води као сиромашно, сада је та цифра вероватно много већа, и  у сталном порасту, као и број од преко 800.000 корисника социјалних давања по разним основама…

Људи у свету су доведени у стање контроле ума, већ добровољно пристају на то нешто што их води како год да то назовемо: Билдеберг, Рокфелер, илуминати, Групе 8 или 20, Светска здравствена организација, НАТО, Ротшилд … то је изузетно опасно…

О томе да се већ деценијама ради на стварању Новог светског поретка читали сте и гледали много тога. Многи ће и умрети протестујући против њега.

Хлорисање воде, одређени штетни додаци у готовим производима (храна, пиће, средства за хигијену, козметика, неадекватни лекови, ИГРАЧКЕ ЗА ДЕЦУ !?) који се пласирају широм света, ХААРП програм, хемијски трагови – хемија у атмосфери је геноцид над народом у комбинацији са опет опасном и штетном генетски модификованом храном даје страшне резултате – од којих је један и болест моргелонса (буба)…  Па безобразно малтретирање и свакодневни притисак да се добровољно пријавимо за експеримент – вакцине H1N1 које медијски нису прошле, али ћемо ту  грешку министарства здравља сви папрено платити, из сопствених џепова наравно јер се тако пуни буџет из кога се врше плаћања те врсте, а платиће здрављем они који су те вакцине примили…

И уз све ово догађа се и кемтрејлс? Није питање догађа ли се и код нас, јер небо нема границу, а приметили смо да никако није као пре, ко је наравно желео да примети…

http://beforeitsnews.com/chemtrails/2012/08/documentary-why-in-the-world-are-they-spraying-2430096.html
(Клик на фотографију одвешће вас до сведочења пилота авиона који учествује у свакодневном „запрашивању“ на линку:
http://beforeitsnews.com/chemtrails/2012/08/chemtrails-air-force-pilot-admits-spraying-2430100.html)

СТРУЧЊАЦИ ШИРОМ СВЕТА ПОТВРДИЛИ СУ ДА ЈЕ КЕМТРЕЈЛС УСТВАРИ БИОИНЖЕЊЕРИНГ У ЦИЉУ ПРОМЕНЕ КЛИМЕ, КОЈИ ЈЕ ВЕЋ ДОВЕО ДО ДРАСТИЧНИХ, ВИДЉИВИХ ШТЕТА НА ДРУГИМ КОНТИНЕНТИМА -ПОРЕМЕТИО СЕ ЖИВОТ ЦЕЛОКУПНЕ ПРИРОДЕ, БИЉАКА, ВОДЕ, ЖИВОТА ЧОВЕКА УОПШТЕ… А КАКАВ ЈЕ УТИЦАЈ „ТОГА“ НА ЧОВЕКА, КАД СЕ ГЕНЕТСКИ ПРОМЕНИ ВОДА, АТМОСФЕРА, А ТИМЕ И ХРАНА…
СВЕ КОМПАНИЈЕ КОЈЕ СЕ БАВЕ ГМО НА БИЛО КОЈИ НАЧИН РАДЕ ЗАЈЕДНО, ТОКСИЧНЕ ХЕМИКАЛИЈЕ УЛАЗЕ У ВОДУ, АТМОСФЕРУ И НИШТА И НИКО И НИКАКО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКЛОНИ ОД ТОГА ШТО СЕ ВЕЋ ДОГАЂА. ОВО ЈЕ ВЕОМА ОПАСНО – ПРЕ СВЕГА ЗБОГ ТОГА ШТО НИ ОНИ КОЈИ СУ ОВО ПОКРЕНУЛИ НЕ ЗНАЈУ КАКВЕ ПОСЛЕДИЦЕ МОГУ ОЧЕКИВАТИ!
ОВО ЈЕ ЕКСПЕРИМЕНТ КОЈИ СЕ ВРШИ НАД ЉУДИМА И ПРИРОДИ ЦЕЛОКУПНЕ ПЛАНЕТЕ. СТРУЧЊАЦИ УПОЗОРАВАЈУ ДА СЕ СА ОВИМ „НЕПРИРОДНИМ ПРОМЕНАМА ПРИРОДЕ“ (БИОНЖЕЊЕРИНГ- ЗАПРАШИВАЊЕ – КЕМТРЕЈЛС  ДОНОСИ МНОГО НОВЦА) МОРА ПРЕСТАТИ, ЈЕР ЈЕ ТО ОПАСАН ПРОГРАМ КОЈИ „УНИШТАВА ЖИВОТ НА ПЛАНЕТИ“.

У последње време видљиви су знаци на небу које исписују неки авиони које раније нисмо могли видети, промена климе је видљива, сви је осећају: драстични пад и повећање дневне температуре, суше, поплаве, у неким градовима и „паучина“, „беле куглице као стиропор“ су падале са неба, хемијски састав тих падавина био је забрињавајући по људско здравље… Американци су, да се подсетимо ПРИЗНАЛИ још прошле године у новембру да је ПАУЧИНА С НЕБА – ТАЈНИ ПРОЈЕКАТ БЕЛЕ КУЋЕ…

Нема коментара:

Постави коментар