четвртак, 31. децембар 2020.

Šokantan video koji otvara oči samo logičnim osobama. Pripadate li toj grupi?

 

Cjepiva - Kako se proizvode

Video koji vam danas donosimo nije video montaža raznih stigmatiziranih stručnjaka i laika. Ne, ovaj video bagra iz ministarstva istine Faktograf ne može blokirati.  2011. godine su se sastali svjetski proizvođači cjepiva, te u jednoj “ugodnoj” atmosferi otvoreno porazgovarali što ih muči dok proizvode cjepiva. Puno toga će vam biti jasnije, nakon što video pogledate do kraja.

Saznat će te o mnogim skandalima o kojima se rijetko piše i govori kada su u pitanju cjepiva. Naši seniori će čuti iz prve ruke koliko su “bitni” farmaceutskoj industriji i nuspojave koje ih mogu pogoditi. Također ćete naučiti da ni danas farmaceutska industrija ne zna kako funkcioniraju cjepiva. Na kraju snimke poslušajte što se dogodilo nakon što su uništeni naši domaći proizvođači cjepiva.

Video su iznova preveli dobri ljudi koji gravitiraju oko portala Logično. Čak ne znamo ni ime osobe koja je uložila svoj trud, kako bi prevela ovaj šokantan video. U ime redakcije i svih naših čitatelja, od srca im se zahvaljujemo. Zapadna i domaća izdajnička bagra sumnja u vašu inteligenciju. Uzimaju vas za “izjelice koje hodaju” i da na zaslužujte ništa bolje nego što vam se danas događa. Međutim, to nije istina. Pojedinci dinarskog podrijetla nisu glupi, a dokazi su svuda oko nas. “Izjelice koje hodaju” su izrodile: Teslu, Boškovića, Milankovića, Vučetića, Preloga, Ružičku, Batuta, Pupina, Andrića, Selimovića, Šantića, Dizdara, Šimića,… možemo  nabrajati do sutra.

Nevolje i nepravde ne treba gledati fatalistički. One služe da spoznamo tko je tko. Otvaraju nam oči u uče nas kako napraviti bolje sutra. Razne su bagre i domaći izdajnici svijetom haračili, ali nikada nisu pobijedili. Svatko od nas može dati svoj doprinos, međutim osim riječi, potrebna su i djela, pri čemu treba paziti da nas ne navuku na pogrešan korak.

Ako nas pitate “što činiti”, stvar je vrlo jednostavna i sastoji se od tri koraka:
• Maknuti se od mainstream medija
• Komunicirati oko sebe što je više moguće
• Raditi na autonomiji na svim razinama

Za početak, šaljite ovaj video svima, dok je još vrijeme. Autonomija bez zdravog čovjeka ne postoji.

Izvor: CIF Vaccinologie 2011

Нема коментара:

Постави коментар