среда, 30. децембар 2020.

Ovaj uređaj je lečio rak, ali ga je farmaceutska industrija uništila



Royal-Rife

Današnje medicinsko lečenje često uključuje upotrebu lekova uglavnom napravljenih od raznih hemikalija ili hemijskih ekstrakcija iz biljaka.

Bilo bi pošteno reći da moderni lekovi ne predstavljaju nužno prirodno lečenje i da su na meti po pitanju toga kako deluju. Svi smo videli TV reklame za farmaceutske lekove koje se završavaju sa dugim, brzim čitanjem spiska neželjenih efekata koji često mogu biti gori nego što je bilo stanje zbog kog je neko i počeo da se leči.
Važno je napomenuti da to nisu baš neželjeni efekti, nego efekti leka. Mi često ne gledamo to na taj način, ali kada to uradimo, počinjemo da shvatamo apsurdnost koja ide zajedno sa mnogim modernim tretmanima za bolesti.
Tehnologija koju će ovaj članak opisati ima potpuno drugačiji pristup lečenju organizma. Rojal Rajf mašine su postojale mnogo godina i nije bilo potrebno mnogo vremena da ih negativno odbaci moderna medicina kada su počeli da se pojavljuju rezultati.

 Bilo je to 1920. godine kada je Rojal Rajf prvi put identifikovao virus humanog karcinoma pomoću najmoćnijeg mikroskopa na svetu.

Nakon identifikovanja i izolovanja virusa, odlučio je da ga sačuva na slanoj svinjetini. U to vreme je to bio veoma dobar metod za čuvanje virusa. On ga je tada uzeo i ubrizgao u 400 pacova što je, kao što bi se moglo očekivati, veoma brzo stvorilo rak kod svih 400 pacova.
Sledeći Rajfov korak je mesto gde su stvari dobile zanimljiv obrt. Kasnije je našao frekvenciju elektromagnetske energije koja bi izazvala da se virus raka u potpunosti umanji kada uđe u energetsko polje.
Veliko otkriće je dovelo Rajfa do toga da napravi uređaj koji bi mogao da se podesi na frekvenciju koja bi uništavala rak. On je tada bio u stanju da tretira rak i na pacovima i pacijentima koji su bili u neporednoj blizini uređaja.
Do 1934. godine, uređaj je počeo da dobija mnogo više pažnje. Univerzitet u Južnoj Kaliforniji  je postavio specijalni medicinski istraživački odbor da dalje prouči uređaj i tvrdnje. 16 pacijenata u poslednjoj fazi raka iz Pasadena County bolnice su dovedeni u Rajfovu laboratoriju u San Dijegu na lečenje.
Ovaj odbor je bio sastavljen od lekara i patologa koji su određeni da ispitaju pacijente ako još uvek budu živi za 90 dana.
Prošla su 3 meseca lečenja i odbor je zaključio da je 14 od 16 pacijenata bilo potpuno izlečeno od raka. Preostala 2 pacijenta su bila izložena uređaju još 4 nedelje nakon što je napravljeno nekoliko podešavanja.

Obojica su bila izlečena posle 4 nedelje. Neverovatni rezultati su za mnoge bili iznenađenje, jer niko nije znao šta da očekuje od lečenja zasnovanog na frekvenciji.
20. novembra 1931. godine, Rojal Rajf je počastvovan banketom pod nazivom “Kraj svih bolesti“ koji su mu priredili tada 44 najeminentnija lekara SAD-a.

1939. su počeli da napadaju uređaj i skoro svi istaknuti lekari i naučnici bliski uređaju su počeli da negiraju da su ikada upoznali Rajfa i videli rezultate njegovog uređaja.

Kompletna promena se desila zbog pritiska farmaceutskih kompanija kojima je pretio pontencijal uređaja.
Zanimljvo, u noći konferencije za novinare na kojoj je Milbank Džonson trebalo da otkrije rezultate Rajfove studje iz 1934. godine, bio je smrtno otrovan i njegove beleške i radovi su “izgubljeni.
Uz to, propali pokušaj farmaceutskih kompanije da kupe uređaj od Rajfa je rezultirao time da su njegove laboratorije izgorele u požaru.
Ako to nije bilo dovoljno, dr Nemeš koji je duplirao Rajfovo delo, je misteriozno poginuo u požaru i uništen je i sav njegov istraživački materijal.
Konačno, Burnett laboratorija, koja je potvrđivala sav Rajfov rad, je takođe uništena u požaru. Naravno da izgleda kao da je farmaceutska industrija bila umešana u ovo.
Ali šta je sa Rajfom? Do 1971. godine Rojal Rajf je umro nakon što su mu “slučajno“ dali smrtonosnu dozu valijuma i alkohola u Grossmont bolnici.
Rajfove mašine i danas postoje i koriste se u nekim medicinskim praksama, ali ih FDA nije odobrila i ponekad ih FDA i oduzima. One se često prodaju pod etiketom “veterinarskih uređaja.“

ОVО SЕ KRIЈЕ ОD NАS – Doktor Varburg još 1923. godine otkrio: Еvо kаkо dа pоbеditе RАK …

Нема коментара:

Постави коментар