понедељак, 28. децембар 2020.

DA LI NAM SLEDE ŽUTE TRAKE ZA NEVAKCINISANE?

 

“NEVAKCINISANI će se tretirati kao OPASNOST!!!” – Prof. dr Slavica Đukić Dejanović
Kao i sve što može predstavljati (ili predstavlja) realnu opasnost (ma gde se ona nalazila: na putu, u parku, otvorenom ili zatvorenom prostoru, u civilizovanom i demokratskom svetu zasnovanom na vladavini zakona, pravde i prava) moralo bi biti jasno obeleženo kako bi drugi mogli pravovremeno i adekvatno reagovati na datu neželjenu (a pri tome i moguće krajnje rizičnu i opasnu) pojavu.

“Nevakcinisani će se tretirati kao opasnost” – Prof.dr Slavica Đukić Dejanović (mart 2015.)

link: http://arhiva.alo.rs/vesti/aktuelno/nevakcinisani-ce-se-tretirati-kao-opasnost/91258
link II: http://www.prelistavanje.rs/vest/prikazi/nevakcinisani-ce-se-tretirati-kao-opasnost/1368979

Ovakav vid društveno odgovornog ponašanja je svakako i svojevrstan odraz kulture jednog društva.

U današnjoj Srbiji izvrnutih moralnih i drugih vrednosti, obeležavanje bi se moglo primeniti i iz ovog razloga: ukoliko bi NN lice nakon svih jasnih znakova upozorenja dalo sebi takav luksuz i drskost da prekrši (sada i u Skupštini Srbije, Zakonom izglasanu) društvenu normu, našlo bi se u problemu za koji ne bi moglo druge da krivi ali i da mu ne bi posle palo ni na kraj pameti da za tako nešto, svojom “naknadnom pameti”, optuži savesnu i odgovornu “državu” (koja se brine za dobrobit i prosperitet svakog njenog pojedinca a šire gledano i na prvom mestu – za celokupni kolektiv, zajednicu).

“PREVENCIJA JE MAJKA PREVENTIVE” – kako neko, ne tako davno, pametno izreče. Ipak, postoje tu i određeni izuzeci i razumljivo je da ih mora biti. Oni se naročito javljaju kada je zdravlje KOLEKTIVA u pitanju (ili kako to stručno naši oficijelni DR stručnjaci za imunitet, nazivaju “IMUNITET KRDA“).
Npr. naša Vlada je nedavno odlučila (iz sigurno potpuno altruističkih razloga) da prihvati izbeglice i prognanike iz Sirije (kao i iz drugih, ratom zahvaćenih područja). Pružila im je utočište, smeštaj i sve ono što stari običaji dobrog domaćina u Srbiji nalažu. Obzirom da većina azilanata dolazi iz proglašenih edemski zaraznih područja, razumljivo i logično bi bilo (s obzirom da smo naše prijatelje dočekali, što se kaže: “kao svoje najrođenije”) da su naša Vlada i Parlament (, razumljivo i logično bi bilo (s obzirom da smo naše prijatelje dočekali, što se kaže: “kao svoje najrođenije”) da su naša Vlada i Parlament (koji su potpuno MEDICINSKO-VERSKI zadojeni DOGMOM i floskulom: “Vakcine su spasile milione i milione… milijarde ljudi na planeti Zemlji” i “vakcina i vakcinacija su najveće dostignuće savremene i moderne medicine”) odlučili da i sa njima (azilantima-izbeglicama) podelimo ovo što smatramo da nam je najvrednije: vakcine! Jer jedna od “vrednosti” našeg Parlamenta i Vlade je svakako potpuna i nesumnjiva VERA U VAKCINU!

Zakonom (koji promoviše PRISILNU VAKCINACIJU, pod pretnjom kazni) o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, pokazali smo da ne priznajemo nikakve verske razloge za odbijanje ovakve invazivne medicinske mere, te bi sasvim očekivano bilo, da smo naše prijatelje odmah (namesto slatkog i vode ili hleba i soli) počastili i špric-vakcinalnim-paketom u svom punom kapacitetu SVIH VAKCINA KOJE KAO ZEMLjA IMAMO U SVOM ARSENALU jer je njihov status takav da su “NEVAKCINISANI”, možda “DELIMIČNO VAKCINISANI” ili “NEPOZNATOG VAKCINALNOG STATUSA”. Kako god bilo, svi oni su (nakon što im je naša Vlada omogućila školovanje dece ravnopravno sa decom iz Srbije) i zvanično postali DELOM NAŠEG STADA (KRDA) ili kako se to još modernije kaže, iz usta i pera naših DR promotera prisile u medicini“POSTALI SU DEO TEMELJA NAŠEG DRUŠTVENOG BEDEMA KOLEKTIVNE IMUNO-ODBRANE”.

Vreme “Svinjskog gripa” tj.PROGLAŠENE PANDEMIJE virusa A-H1N1

link: https://www.facebook.com/108844249134519/photos/a.388938514458423.95494.108844249134519/1821318324553761/?type=3&theater

Elem, obzirom da možda nije sasvim umesno, nećemo dirati i provocirati naše goste-sugrađane vakcinama sumnjivog sadržaja (po brojnim navodima Elem, obzirom da možda nije sasvim umesno, nećemo dirati i provocirati naše goste-sugrađane vakcinama sumnjivog sadržaja (po brojnim navodima delovi vakcina sadrže i svinjski želatin, što je njima potpuno neprihvatljivo kao ljudima islamske veroispovesti…) odnosno nećemo ih siliti ZAKONOM PROPISANIM “VAKCINALNIM KOMPLETOM” jer su oni ipak naši integrisani azilanti, a dodatni razlog je i to, što bi to moglo da ima moguće nesagledive negativne posledice za naš ugled koji uživamo u regionu i uopšte, svetu. Ali zato naši građani, kako reče DR Zoki Radovanović (penzionisani nelicencirani epidemiolog) mogu biti GLUPI, POKVARENI ili ZLI pa se na njih svakako može PRISILNO primeniti BAJKA o kolektivnom imunitetu, sigurnim i bezbednim vakcinama pod izgovorom da, nepisanim pravilom, isključivo nevakcinisani šire zaraze. Ove bajke prošle su glatko kod naših političara-poslanika i nećemo ulaziti u razloge njihove odluke da izglasaju jedan FAŠISTIČKI zakon koji propisuje NACI-vakcinaciju celokupnog stanovništva a prevashodno dece.

Zabrinjava činjenica da se iz razloga STRAHA većina naše ČASNE I POŠTENE stručne javnosti (DOKTORA, PRAVNIKA, UČITELjA, NASTAVNIKA, PROFESORA, članova SANU, BORACA ZA LjUDSKA PRAVA I DEMOKRATIJU PA I OPOZICIONIH POLITIČARA…etc., dakle “POŠTENE INTELIGENCIJE” našeg društva) javno ne oglašava da osudi ovaj TEROR i TORTURU koja se u Srbiji sprovodi kroz primenu NASILjA U MEDICINI, već javno i “hrabro” ĆUTI!!!

Da li nam, dakle, u ovoj srpskoj društvenoj klimi opšteg ćutanja, neznanja i građanskog KUKAVIČLUKA možda slede dalje državne mere represije? Da li će pored novčanog kažnjavanja, pretnji otkazima, zatvorskim sankcijama, progonima i drugih vidova terora i torture, svi “NEPOSLUŠNI” dobiti i neki dodatni vid obeležja koji je krasio slična “demokratska uređenja” poput, ne tako davne, CENTRALNO EVROPSKE ZEMLjE kakva je bila Nemačka, neposredno pre i za vreme II svetskog rata??? Tada je diskriminacija bila opšte društveno prihvatljiva kao i OBELEŽAVANjE kao OPASNOSTI svih onih koji su bili drugačiji pa samim tim i “POTENCIJALNO DRUŠTVENO OPASNI”. Danas takvu OPASNOST u ovom našem društvu PREDSTAVLjAJU NEVAKCINISANI kao i oni koji se zalažu ZA SLOBODU IZBORA U MEDICINIDa li nam možda slede ŽUTE TRAKE?!

Kako će oni poslušni građani koji su poklonici Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti “biti zaštićeni od opasnosti” tj. od svojih sugrađana koji imaju status “nevakcinisan”“delimično vakcinisan” ili “nepoznat vakcinalni status”???!!! Da li će DRŽAVA Srbija upotrebiti još neki od istoriski već razrađenih modela OBELEŽAVANjA ili će napraviti neku moderniju varijantu, kao što je npr. obeležavanje elektronskim ČIPOM, naušnicom ili… ???

Znak za BIOLOŠKU OPASNOST

Ne sumnjamo da bi im ponestalo ideja u njihovoj pokvarenoj maštovitosti, a znamo da u praksi oprobanih i razdrađenih modela već imaju… neki poput ovog:

Oznake u koncentracionim logorima nacističke Nemačke:

Oblik i bolje oznaka logoraša u koncentracionim logorima nacističke Nemačke

link: https://bs.wikipedia.org/wiki/Oznake_u_koncentracionim_logorima_nacističke_Njemačke

NE ŽUTIM TRAKAMA U SRBIJI!

STOP PRISILI U MEDICINI! – ZA SLOBODU IZBORA!

DA OVAKO NEŠTO NIKADA NE VIDIMO U SRBIJI!!!

Нема коментара:

Постави коментар