среда, 30. децембар 2020.

Bivši vojni meteorolog priznao da vojni zrakoplovi prskaju aluminij u atmosferu


chemtrails

Postaje sve teže uvjeriti ljude kako su chemtrailsi tek teorija zavjere.
Geoinženjering podrazumjeva raspršivanje materijala poput aluminija, barija, stroncija pa čak i plastike u atmosferu pod krinkom zaštite planeta od globalnog zatopljenja. Prije nekoliko godina, ukoliko ste promatrali bijele linije na nebu i teoretizirali da su to chemtrailsi (kemijski tragovi) vrlo vjerojatno ste bili ismijani od strane prijatelja ili javnosti, a sada se od vas očekuje da vjerujete kako se prskanjem kemikalija u atmosferu može spasiti planet.

 Čak i meteorolozi otvoreno priznaju da se to događa. Vremensko izvješće na meteorološkoj stanici na Zapadnoj obali SAD-a govori:

“Vidite ove grupe udaljenih oblaka koji se kreću regijom. To nije kiša, to nije snijeg. Vjerovali ili ne, vojni zrakoplovi koji su letjeli kroz regiju su ispuštali sitne komadiće aluminija.
Dodao je: “Oni to neće htjeti priznati, ali bio sam godinama u marincima i mogu vam reći, to je prava istina.”

Što pluta zrakom kojeg udišemo?
Ono što je najgore u svemu tome, jest to što meteorolozi govore o tome tako ležerno, kao da je to najprirodnija stvar na svijetu.
Visoka izloženost aluminiju može uzrokovati probleme u probavnom sustavu, probleme sa kostima, bubrezima i mišićima, a aluminij se i povezuje sa Alzheimerovom bolešću i ostalim problemima vezanim za mozak – teško da želite da takvo nešto pluta zrakom koji udišete.

Geoinženjering stvara više problema no što će ih riješiti
Malo po malo, poticani smo da vjerujemo kako je to za naše dobro, a možda i ovakav nonšalantan pristup meteorologa ima za cilj smanjiti strah ili sumnju u geoinženjering.
Međutim, raspršivanje sumpornog dioksida ili aluminija u našu atmosferu nije rješenje za probleme našeg planeta kako neki tvrde. Panel nacionalne akademije znanosti izvijestio je prošlog tjedna da se geoinženjering jednostavno ne može smatrati zamjenom za smanjenje emisija stakleničkih plinova, jer se ne bavi korjenitim uzrocima klimatskih poremećaja i neće neutralizirati zakiseljavanje oceana.
Štoviše, kada se jednom započne, morat će se nastaviti i trajati stoljećima ili može imati ozbiljne posljedice za život na našem planetu. Međunarodno tijelo bi ga moralo nadgledati kako bi se uvjerilo da se pridržava svih smjernica jer bi naglo zaustavljanje ovog procesa bilo poražavajući za život kakvog znamo.

Aluminij je neurotoksin koji smanjuje inteligenciju i pamćenje. On se smatra glavnim faktorom rane senilnosti i demencije, stoga nije ni čudo što je upravo aluminij jedan od glavnih sastojaka “Chemtrailsa”.


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg
medija i bez obzira na granice.

Нема коментара:

Постави коментар