среда, 30. децембар 2020.

PUTIN RAZBIO ZAPADNE AGENTE Imamo genetsko oružje za masovno uništenje! (VIDEO)

 

PHOTO: YOUTUBE

 

IZVOR: HAPPYBSC



Vladimir Putin raskrinkao zapadne korporacije čiji je cilj bio da se za 70 godina uništi deo ruske populacije!

UŽAS! Mračne tajne ELITE: LJUDSKO MESO JE SUPER, ZATO GA JEDEMO! (VIDEO)

Alarm da zapadne korporacije krstare Rusijom i prikupljaju genetski materijal upalile su ruske beznednosne službe početkom marta. Prve informacije su govorile da se Zapad želi da stvori etničko genetsko oružje sa ciljem da onemogući određenu populaciju.

Zato je Putin odmah reagovao i prema navodima ruskih medija nedavno je obustavljen rad zapadnih kompanija za koje se sumnjalo da imaju veze i da rade na prikupljanju genetskog materijala od građana Rusije.

O ovim saznanjima Putin je i obavestio javnost. On je na 15. godišnjem susretu u Sočiji s predstavnicima medija potvrdio i da Rusija ima genetsko oružje koje je već testirano na psima. Radi se o oružju koje cilja određene narode, pa čak i porodice.

Putin je potvrdio da su slična oružja testirana na psima koji su tek nakon tri generacije imali strašne posledice. Ovo biološko oružje je testiralo u obliku leka koji je davao psima. Psi imaju kraći životni vek, čime je potvrđeno delovanje ovog strašnog oružja u realnoj situaciji. Identična stvar se može ponoviti i na ljudima.

OVO MORATE PROČITATI

JEZIVO! Belgijanac: Čipovan sam, a kada sam hteo da izvadim čip ovo se dogodilo! (FOTO)

Оно што се крије испод јагњеће коже „Ковид 19“ није вук него Звер

PUTIN OBJAVIO: Gotovo je! Masoni nisu uspjeli! Propao je ‘Novi svjetski poredak’

Кабала спрема ужас за планету: Почиње опште смањење популације (ВИДЕО)

Sve govori da priče o lekovima koji mogu ugroziti veći broj osoba, u ovom slučaju pripadnici određenih etničkih grupa, nisu samo “teorije zavera”.

Ruski predsjednik nije osoba koja rasprši neproverenu informaciju, a što treba zabrinuti sve one koji misle o budućnosti svojih bližnjih.

- Mi smo predmet velikog interesa - Izjavio je Vladimir Putin na sastanku Saveta za ljudska prava i otkrio da “neke snage” prikupljaju biološki materijal Rusa evropske rase širom Rusije.

Na sastanku Veća za ljudska prava, jedan od učesnika Igor Borisov, rekao je:

- Neko, koristeći sisteme video nadzora, prikupio fotografije Rusa u nepoznate svrhe.

Odmah se uključio i Putin:

- Da li znate da prikupljaju biološki materijal iz cele zemlje i svih etničkih grupa – ljudi koji žive u svim geografskim područjima Rusije? Pitanje je: zašto to rade? Ono što rade, rade sa određenom namerom. 

Нема коментара:

Постави коментар